Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA KADETA I PIONIRA 1 U DERBIJU, ODLIČNA IGRA PIONIRA 2 U PORAZU.05.04.2014
K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara Crony, kadeti.U 10. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda i uspela u tvrdoj i neizvesnoj utakmici do pred sam kraj da pobedi rezultatom 73 - 57. Počeli smo dobro utakmicu, poštovali kretnje u napadu što nam je davalo rezultata jer smo iz dobrih pozicija imali šuteve ka protivničkom košu. Sa manjim oscilacijama i odbrana nam je u tom periodu funkcionisala korektno što je rezultiralo naišim vođstvom od 10-ak poena razlike već u prvoj četvrtini. U sličnom ritmu smo nastavili i u drugoj četvrtini da bi početkom druge četvrtine prednost u našu korist iznosila 14 poena. Nismo mogli da držimo visok ritam igre celim tokom, protivnički trener je prekidao naše serije time out-om što je rezultiralo da i protivnik zaigra dosta bolje u nastavku i smanji rezultatski deficit na 7 poena. U nastavku je protivnik zonskom odbranom 1-3-1 uspeo da nas zaustavi u fazi napada i polako topio prednost, u jednom trenutku smanjio razliku na samo pola koša. Protivnik je bio u naletu u tom periodu, a mi bez ideje i izgledalo je da će utakmica biti sve samo ne dobijena sa ovolikom razlikom. Pokušali smo agresivnom odbranom i zonskim presingom da nateramo protivnika na greške što nam je i u dobroj meri polazilo za rukom, međutim efikasnost u napadu nije bila na zadovoljavajućem nivou jer smo opet mašili veliki broj zicera što je direktan razlog zašto se u poslednju četvrtinu ušlo sa 4 poena prednosti u našu korist. U poslednjoj četvrtini smo zaigrali dosta bolje prvenstveno u fazi napada kada je pored šuta, proradio i ofanzivni skok, uspeli smo da popravimo procente šuta iz neposredne blizine koša što je rezultiralo sa čak 32 naša data poena u četvrtoj četvrtini. Pored toga protivnik je dosta lopti izgubio zahvaljujući našem agresivnom zonskom presingu tako da je utakmica tek prelomljena 4-5 minuta pred kraj. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na velikoj borbenosti, želji pogotovo u poslednjoj deonici utakmice i pobedi koja nam je jako bitna iz mnogo razloga... Bravo tigrovi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara Crony 73 - 57
(20-14, 11-10, 10-13, 32-20)

Poeni: Boško Preradović: 25, David Živanović: 19, Nikola Spasojević: 15, Strahinja Popović: 8, Jovan Đorđević: 4, Vidak Živančević: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 7. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu za prvo mesto protiv do sada neporažene ekipe K.K. Radnički Junior iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 66 - 46. Odlična utakmica naših dečaka koji su koncentrisanom i strpljivom igrom uspeli da pobede odličnog protivnika. Počeli smo dobro utakmicu, poveli 18-03 ali je protivnik uspeo posle time out-a njihovog trenera da se konsolidujei koliko-toliko i vrati rezultatski u igru. U tom periodu nas je dosta koristio šut ali smo imali sve otvorene šuteve zahvaljujući dobroj i kontinuiranoj kretnji svih igrača. Zahvaljujući dekoncentrisanosti u odbrani primili smo nekoliko naivnih poena. U nastavku je protivnik pripretio rezultatski i spuštao razliku na jednocifrenu prednost ali je to sve što je uspeo na ovoj utakmici da uradi zahvaljujući dobro odigranoj utakmici naših dečaka. Borbenost i igra u fazi napada je bila na zadovoljavajućem nivou, ali odbrana u pojedinim delovima utakmice nije bila ni blizu nivoa na kojem treba i mora da bude. Svaki put kada smo trebali rezultatski protivnika da slomimo i odvojimo se da bi imali mirniju završnicu utakmice, mi smo bili dekoncentrisani u fazi odbrane i dozvoljavali protivniku da se rezultatski vraća u igru zahvaljujući našim lošim odlukama i reakcijom u fazi odbrane... U utakmicama koje dolaze to ne sme da se dešava... Jako bitna pobeda za nas i u psihološkom i takmičarskom smislu, pobeda koja nas je ostavila same na vrhu tabele regionalne lige naše grupe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na dobro odigranoj utakmici, volji i borbenosti koju su pokazali u određenim delovima utakmice... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radnički Junior - K.K. BB Basket 46 - 66
(12-21, 13-16, 11-16, 10-13)

Poeni: Nikola Spasojević: 25, Jovan Đorđević: 18, Luka Roćenović: 7, Aleksandar Lazić: 6, Strahinja Obradović: 4, Filip Damljanović: 2, Aleksandar Savović: 2, Ilija Stevanović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je odličnu utakmicu protiv ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva i poražena rezultatom 78 - 57. Bez obzira na poraz jako smo zadovoljni kako su naši dečaci odigrali i možemo konstatovati sad kada je liga završena da smo skroz postigli željeni cilj što će se verovatno videti i u sledećoj sezoni kada ovi dečaci budu noseće godište u takmičenju. Što se tiče utakmice mi smo je jako dobro počeli, poveli protiv favorizovanog i fizički mnogo dominantnijeg protivnika sa 13-07. To smo uradili zahvaljujući agresivnoj odbrani i presingom po celom terenu sa udvajanjem na šta se protivnik nije najbolje snašao što je rezultiralo našim ranim i možda iznenađujućim vođstvom. Međutim protivnik je posle toga uspeo na isti način kao i mi njih u početnoj fazi utakmice da nas nadigra agresivnom igrom u fazi odbrane i napravi seriju 25-01 i praktično već tada najavi pobednika na ovoj utakimici. Nisu se naši dečaci predavali, borili su se, poštovali zamisli trenera Preradovića, igrali koncentrisano što je rezultiralo da pobedimo 2 četvrtine fizički mnogo dominantnijeg protivnika (drugu i četvrtu). Svi igrači su zaslužni za dobru i borbenu igru ali nas raduje dobra igra naših mlađih pionira (Popovića i Topalovića) kao i naših visokih igrača (Stevančevića i Ilića) koji tek sledeće godine igraju u nosećem godištu. Ovo je možda i najbolje odigrana utakmica ove sezone kada je u pitanju ova selekcija, nije nas protivnik koji takođe poseduje određeni kvalitet nadigrao skoro ni u jednom segmentu igre, ali je zahvaljujući fizičkoj dominaciji znalački iskoristio svoju prednost i zasluženo pobedio i prošao u narednu fazu takmičenja na čemu im mi čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja, a našim dečacima i treneru Preradoviću svaka čast na prikazanoj igri, velikoj volji, motivisanošću i borbenosti ne samo na ovoj utakmici nego kroz celu sezonu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Barajevo - K.K. BB Basket 2 78 - 57
(32-14, 10-11, 21-11, 15-21)

Poeni: Nemanja Popović: 23, Aleksa Stevančević: 11, Todor Ilić: 10, Andrija Topalović: 9, Savo Dimić: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 05. I 06.04.2014.03.04.2014
MLAĐI PIONIRI:

Slobodni 10. kolo.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 7. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra derbi utakmicu protiv neporažene ekipe K.K. Radnički Junior iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 06.04.2014. godine u Beogradu u sali Hala Radnički u ul. Vojvode Šupljikca br. 31 sa početkom u 11:20 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30 h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u ponedeljak 07.04.2014. godine u sali O.Š. Sima Marković u Barajevu u ul. Svetosavska br. 77 sa početkom u 19:15 h. Polazak je planiran ispred Gradseke opštine Mladenovac u 17:45 h.

___________________________________________________

KADETI:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 05.04.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 14:30 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu.


:: OBAVEŠTENJE ZA TRENINGE U PETAK 04.04.2014. GODINE.03.04.2014
U petak 04.04.2014. godine NEĆE biti treninga u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu zbog zauzetosti sale i proslave škole povodom dana škole. Povodom toga, sledeći treninzi za dole navedene selekcije biće u sledećim terminima:

- Kadeti: utakmica u subotu 05.04.2014. god u sali Gimnazije u Mladenovcu, skup u 13:50 h.
- Pioniri (obe selekcije): trening u subotu 05.04.2014. god u sali Gimnazije u Mladenovcu u 16:00 h.
- Devojčice: trening u subotu 05.04.2014. god u 14:00 h u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu.

Sve klupske selekcije koje nisu navedene u tekstu imaju treninge u svojim standardnim terminima.:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PIONIRA 1 I PIONIRA 2, PORAZI KADETA I PIONIRKI.30.03.2014
Mlađi pioniri, K.K. BB Basket - K.K. BekoMLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je derbi utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Beko iz Beograda i uspela u dramatičnoj završnici da pobedi rezultatom 49 - 43. Jako bitna pobeda za nas, iako smo bili oslabljeni neigranjem tri standardna igrača zbog bolesti, ostali igrači koji su bili na terenu su pružili odličnu utakmicu sa velikom borbenošću i željom da nadoknade odsustvo igrača koji su bitni za ekipu (Arsović, Marić i Radonjić). Bila je ovo jedna jako napeta i rezultatski neizvesna utakmica od samog početka pa do kraja, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a nije sve teklo tokom kojim smo mi želeli... Obe ekipe su počele nervozno utakmicu, zbog važnosti utakmice (odlučivala o prvom mestu u grupi) igrači su bili nervozni ali smo uspeli da povedemo sa 4-0. Protivnik se ubrzo konsolidovao, izjednačio i do kraja prve četvrtine se vodila velika borba, obe ekipe nisu bile skoncentrisane pri realizaciji što je rezultiralo malim brojem poena na kraju prve četvrtine (09-09). Videlo se da će nam dosta problema zadavati njihova dva visoka igrača upravo i zbog neigranja naša dva visoka igrača. U nastavku smo i najlošiji period na utakmici imali što je protivnik iskoristio da napravi veliku razliku i na odmor na poluvremenu ode sa 8 poena prednosti. U nastavku smo na našu sreću zaigrali puno bolje, borbenije, sa mnogo većom željom i manjom dozom straha koja je bila prisutna celim tokom prvog poluvrena kod igrača... Uspeli smo zahvaljujući agresivnoj odbrani da anuliramo visoku prednost protivnika pred poslednju i odlučujuću četvrtinu. U nastavku smo nastavili sa takvom igrom što je rezultiralo tri minuta pred kraj našom prednošću od 12 poena, ali se protivnik nije predavao i do kraja uspeo samo da ublaži našu prednost. Ključ pobede na ovoj utakmici leži pre svega u kolektivnoj igri u fazi odbrane i svi igrači su zaslužni za pobedu, a sve pohvale i dvojici naših igrača (Lukić V. i Popović N.) koji su uspeli da sačuvaju dva visoka protivnička igrača jednom pre svega ogromnom željom i borbenošću. Pohvale protivniku na maksimalno fer i korektnoj igri i želimo im uspeh u nastavku takmičenja, a našim igračima na pobedi, igri i velikoj borbenosti i želji prikazanoj na ovoj utakmici. Pokazali su kako treba da se ponaša jedna ekipa i kada ne ide sve kako želimo, da nema predaje... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beko 49 - 43
(09-09, 06-14, 17-10, 17-10)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Andrija Topalović: 15, Nemanja Radosavljević: 8, Vojin Lukić: 4, Petar Jaćimović: 2, Matija Grubović: 2, Ognjen Jovanović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 55 - 31 i na taj način nastavi pobednički niz. Naši igrači su od samog početka utakmice zaigrali po dogovoru, napravili ranu prednost i praktično je do kraja utakmice samo uvećavali. U ovom trenutku je prednost u kvalitetu na strani naših igrača što smo pokazali i na terenu i nadigrali protivnika u svim košarkaškim elementima. Priliku da igraju su dobili svi igrači, a minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igrače. Zbog razlike u kvalitetu pobeda nije dolazila ni jednog momenta u pitanje ali je bilo dosta grešaka u vidu dekoncentracije, promašenih zicera, neprepoznavanja određenih situacija kao i odnosa pojedinih igrača... što nam se može vrlo lako osvetiti u nastavku takmičenja kada budemo igrali protiv protivnika sa većim košarkaškim kvalitetom. Očekuju nas odlučujuće dve utakmice za prvo mesto u grupi protiv takođe neporažene ekipe K.K. Radnički Junior i ukoliko se ne promeni odnos neće nam se dobro pisati... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na novoj pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Omladinac 55 - 31
(14-06, 18-10, 10-07, 13-08)

Poeni: Nikola Spasojević: 11, Aleksandar Lazić: 10, Filip Miletić: 9, Nikola Stanojević: 8, Luka Roćenović: 5, Ilija Stevanović: 5, Filip Damljanović: 5, Nemanja Milovanović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv druge ekipe O.K.K. Beograd-a i uspela da pobedi rezultatom 59 - 40. Trener Preradović je od samog starta utakmice imao dogovor sa igračima da zaigraju agresivno u fazi odbrane što su oni i ispoštovali, protivnik koji je mlađa ekipa se nije najbolje snašao što je rezultiralo našim ranim vođstvom. Međutim iako je izgledalo da ćemo lako pobediti ovu utakmicu protivnik se nije predavao i nije nam dozvoljavao da napravimo visoku rezultatsku prednost koja bi nam garantovala neku mirniju završnicu. Dosta je tome kumovalo i pružanje šanse svim igračima da igraju što i jeste cilj i ispravna odluka trenera Preradovića. Neka naša ideja i jeste da razigravamo mlađe igrače kroz ovu ekipu, spremimo pionirsku selekciju za sledeću godinu i da igraju i stariji igrači koji ne mogu da se izbore za mesto u prvoj pionirskoj selekciji. U nastavku smo odigrali dosta bolje nego u drugoj četvrtini i imali mirnu završnicu kada je ova utakmica u pitanju. Opet dobra igra naša dva mlađa pionira koji igraju pored svoje selekcija i za ovu i to je ono što nas raduje jer nekim svojim normalnim košarkaškim tokom se razvijaju... Takođe raduje i dobra igra ne samo na ovoj utakmici nego u poslednjih nekoliko našeg visokog igrača Stevančevića koji bi tek sledeće sezone trebao da dođe do izražaja kada bude igrao u nosećem godištu... Bilo je ovo lepa utakmica za gledanje jer je bilo dosta atraktivnih poteza kao što su pogođene dve trojke pri isticanju vremena na kraju druge i četvrte četvrtine... Sve pohvale protivniku na fer i korektnoj igri i ponašanju, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi i prikazanoj igri...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - O.K.K. Beograd 2 59 - 40
(18-08, 08-08, 15-11, 18-13)

Poeni: Nemanja Popović: 18, Aleksa Stevančević: 13, Todor Ilić: 12, Andrija Topalović: 8, Veljko Vujičić: 6, Vaso Petrović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U poslednjem 22. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 i poražene 16.-ti put ove sezone, rezultatom 72-47. Protivnik je igrao u mlađem sastavu nego u prvoj utakmici u prvom delu sezone što nam je davalo nadu da možemo eventualno do iznenađenja ali se na našu žalost na tome i završilo. Devojčice su u svojim glavama otišle na utakmicu koju su unapred izgubile i u tome je veliki problem bio... Prvo poluvreme smo odigrali jako loše protiv protivnika koji je mlađi i fizički inferiorniji od nas, ali je nerešen rezultat iz druge četvrtine budio nadu da će se devojčice probuditi i pokušati da pruže jači otpor. Međutim, desilo se suprotno, protivnik je odigrao mnogo bolje u nastavku, sa većom željom i zasluženo pobedio sa velikom razlikom na čemu im mi čestitamo. Ovom utakmicom je završeno prvenstvo 2013/2014. Cilj koji smo postavili i pre početka lige je ispunjen, ostaje nam da uradimo analize, nastavimo sa radom na otklanjanju individualnih nedostataka i u maju-junu (u zavisnosti kada muške klupske selekcije završe takmičenja) proglasimo najbolje pojedince kluba i dodelimo diplome... Čestitke treneru Preradoviću na radu i devojčicama na napretku koji su pokazale tokom sezone, redovnošću dolazaka na treninge, odnosu koji su imale... sve pohvale našim devojčicama...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras 2 - Ž.K.K. BB Basket 72 - 47
(19-12, 11-11, 24-19, 18-05)

Poeni: Anđela Simeunović: 23, Milica Vučković: 19, Jovana Petrović: 3, Magdalena Žujević: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Skadarlija i poražena rezultatom 70 - 58. Rezultat je odličan u odnosu na igru koju smo prikazali, pobednik je praktično već bio rešen u prvom poluvremenu kada je protivnik imao 20 poena prednosti na svom kontu. U nastavku smo odigrali za nijansu bolje i uspeli da smanjimo razliku ali je u dobroj meri tome kumovala i odluka protivničkog trenera da odmara svoje najbolje igrače većim delom drugog poluvremena. Nismo uspeli tokom prvog poluvremna da pogodimo ništa, a nemamo ni kvalitet ni masu za neku unutrašnju i kontakt igru tako da je to veliki razlog zašto se toliko oslanjamo na šut spolja i razlog visokog minusa u prvom poluvremenu. U nastavku smo odigrali rasterećenije, uspeli da pogodimo neke šuteve spolja, postigli neke lagane poene iz tranzicije i smanjili na kraju prednost protivnika. Raduje solidna igra pionira Spasojevića koji mora još mnogo da radi ukoliko želi ozbiljnije da se bavi ovim sportom... Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri, a nama ostaje da probamo da treniramo jako kako bi spremniji dočekali utakmicu narednog kola...

Rezultat utakmice: K.K. Skadarlija - K.K. BB Basket 70 - 58
(23-13, 19-09, 18-16, 10-20)

Poeni: Boško Preradović: 15, David Živanović: 15, Nikola Spasojević: 13, Strahinja Popović: 7, Miloš Dimić: 5, Stefan Mihailović: 2, Vidak Živančević: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 29. I 30.03.2014. 25.03.2014
PIONIRKE:

U poslednjem 22. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 25.03.2014. godine u sali Sportskog centra Košutnjak - velika sala, u Beogradu u ul. Kneza Višeslava br. 72 sa početkom u 20:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra derbi utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 30.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo dečake da u utakmici za prvo mesto pruže maksimum i odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 12. redovnom kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 30.03.2014. godine. u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i dobru utakmicu.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. redovnom kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 29.03.2014. godine. u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 14:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i dobru utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Skadarlija iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 30.03.2014. godine. u sali O.Š. Stari Grad u Beogradu u ul. Herceg Stjepana br. 7 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 1, PORAZI PIONIRA 2 I PIONIRKI.22.03.2014
Pionirke Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Girl BasketMLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 6 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 51 - 24. Za razliku od prošle utakmice naši dečaci su odigrali dobro utakmicu, borbeno, skoncentrisano u većem delu utakmice. Protivnik se nije najbolje snašao na naš presing što je rezultiralo velikim brojem laganih koševa i ranim visokim vođstvom u našu korist. Praktično se pobednik znao već na kraju prve četvrtine kada smo imali prednost od 18 poena samo je bilo pitanje sa kojom će se razlikom utakmica završiti. Velika je prednost u kvalitetu u ovom trenutku na strani naših igrača, ali se ni protivnik nije predavao i časno se borio do kraja utakmice kada je i pri velikom rezultatskom minusu ulagao napor da smanji zaostatak. Svi igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je raspoređena ravnomerno na sve igrače. Jako bitna pobeda za nas i vraćanje u neki normalni kolosek što se tiče igre i atmosfere u ekipi zbog derbija u sledećem kolu kada dočekujemo drugoplasiranu ekipu na tabeli. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na prikazanoj igri, borbenosti i pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 6 - K.K. BB Basket 24 - 51
(01-19, 04-15, 06-15, 13-02)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Andrija Topalović: 7, Vukašin Arsović: 6, Ognjen Jovanović: 6, Vojin Lukić: 5, Stefan Marić: 4, Aleksa Stepić: 4, Milan Bjelić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Karaburma Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 80 - 56. Odličan početak naše ekipe, uspeli smo da nematnemo svoj ritam igre, protivnik se nije najbolje snašao na našu odbranu što je rezultiralo sa dosta laganih poena i našim visokim vođstvom već na kraju prve četvrtine (28-13). Međutim posle toga smo stali što je protivnik iskoristio da smanji prednost stečenu na kraju prve četvrtine i na odmor ode sa podnošljivih 9 poena zaostatka. Jako smo loše odigrali tu četvrtinu kada su se pokušavale individualnim akcijama rešavati određene situacije kao i odluke koje su igrači donosili. U nastavku smo odigrali u ritmu toplo-hladno i na kraju pobedili. Igra nije bila na nivou nekih prethodnih utakmica kada smo timskom igrom lomili protivnike, danas smo pobedili utakmicu zahvaljujući individualnom kvalitetu i fizičkoj dominaciji našeg visokog igrača Đorđevića što nije dobro za ekipu da se oslanja na jednog igrača. Nadamo se da će ubuduće igra biti više timska i da će igrači ozbiljnije shvatati svoje obaveze i minute koje dobiju provedene u igri, maramo tako ukoliko želimo da nastavimo pobednički niz pred odlučujuće utakmice za prvo mesto... Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na novoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Karaburma Basket - K.K. BB Basket 56 - 80
(13-28, 16-10, 09-20, 18-22)

Poeni: Jovan Đorđević: 19, Nikola Spasojević: 17, Nemanja Milovanović: 13, Aleksandar Lazić: 8, Aleksandar Savović: 8, Luka Roćenović: 5, Ilija Stevanović: 4, Veljko Pavlović: 2, Strahinja Obradović: 2, Filip Damljanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Zemun 2 i poražena ubedljivo, na žalost napravila negativan rekord kluba sa porazom od čak 100 poena razlike. Šta reći o ovoj utakmici, rezultat dovoljno govori sve, a ono što mi možemo reći da je u ovom trenutku to i realana razlika u odnosu kvaliteta ove dve ekipe. Protivnik je radio bukvalno šta je hteo i bez milosti kažnjavao sve naše greške kojih je bilo more na ovoj utakmici. Čestitke protivniku na pobedi i dominaciji u ovoj utakmici, a našim igračima da što pre zaboravimo ovaj dan i utakmicu i okrenemo se narednim utakmicama protiv ekipa sa kojima možemo ravnopravnije da igramo...

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 2 - K.K. BB Basket 2 111 - 11
(31-04, 24-05, 29-00, 25-02)

Poeni: Andrija Topalović: 4, Mladen Jovanović: 3, Nemanja Popović: 2, Miloš Petrović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U zaostalom 12. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda i poražene rezultatom 90 - 37. Prikazale su se naše devojčice u mnogo boljem svetlu nego u prošloj utakmici protiv Radivoj Koraća ali je protivnik u ovom trenutku mnogo bolji od nas tako da je i razlika ove utakmice i više nego realna. Početni minuti utakmice su ulivali nadu da možemo pružiti malo jači otpor favorizovanom protivniku koji zasluženo ide na državno prvenstvo kao jedan od predstavnika Beogradskog regiona. Ali je protivnik vrlo brzo zaigrao mnogo bolje posle početne nervoze i nagovestio da će završiti utakmicu u svoju korist sa visokom prednošću što je na kraju i bilo. Mi smo imali samo dve raspoložene igračice na utakmici (Simeunović A. i Vučković M.), a podatak da su sve poene samo njih dve postigle dovoljno govori koliko su druge igračice bile angažovane. Razlog tome je neopravdan strah od greške ostalih igračica i bežanje od preuzimanja odgovornosti... Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri i želimo im puno uspeha u nastavku sezone, a našim igračicama koje su odigrale poslednju prvenstvenu utakmicu pred domaćom publikom u ovoj sezoni da dobrim radom i redovnim dolaskom na treninge napreduju i usavršavaju se individualno. Ostaje nam u utorak da u poslednjem kolu probamo da odigramo iznad naših trenutnih mogućnosti i borbeno i završimo takmičarsku sezonu srećni i zadovoljni. Devojčice su zacrtani cilj pre sezone ispunile, a to je jedan napredak kako individualni tako i timski koji je evidentan...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Girl Basket 37 - 90
(07-25, 11-26, 14-17, 05-22)

Poeni: Anđela Simeunović: 23, Milica Vučković: 14.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE.19.03.2014
U četvrtak 20.03.2014. godine u Sportsko rekreacionom centru Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu biće obavljeni lekarski pregledi dece (takmičara) našeg kluba od strane lekara specijalista sportske medicine iz Beograda. Pregledi će se obavljati u sledećim terminima:

-Deca koja idu posle podne u školu treba od 09h da budu na pregledu.

- Deca koja idu pre podne u školu treba da budu od 13h na pregledu ili kasnije kada završe sa školom.

Ukoliko neko od dece ne može da se uklopi u ove termine doktori će biti od 09-17h u centru i pored našeg kluba preglede dece će vršiti Atletski klub Mladenovac i Karate klub Selters iz Mladenovca tako da mogu doći u bilo koji od termina između 09-17 h.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 22. i 23.03.2014.19.03.2014
MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 6 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 23.03.2014. godine u Beogradu u sali O.Š. Đura Jakšić u ul. Kanarevo Brdo br. 2 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Karaburma Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 22.03.2014. godine u Beogradu (Višnjička banja) u sali O.Š. Milena Pavlović Barili u ul. Romana Rolana br. 67 sa početkom u 19:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:15h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 22.03.2014. godine u Hali Pinki u Zemunu u ul. Gradski park br. 2 sa početkom u 13:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:45h.


____________________________________________________

PIONIRKE:

U 12. zaostalom kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 23.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju u poslednjoj prvenstvenoj utakmici pred domaćom publikom kada je u pitanju sezona 2013/2014 da podržimo naše devojčice da odigraju borbenu utakmicu protiv favorizovanog protivnika.

U poslednjem 22. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 25.03.2014. godine u sali Sportskog centra Košutnjak - velika sala, u Beogradu u ul. Kneza Višeslava br. 72 sa početkom u 20:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

____________________________________________________

KADETI:

Slobodni 8. kolo.

____________________________________________________
:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA, PIONIRA 1, PIONIRA 2 I KADETA, 2 PORAZA PIONIRKI.16.03.2014
Mlađi pioniri, K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara CronyMLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 55 - 32. Jako loša igra naše ekipe koja je počela utakmicu nonšalantno i potcenjivački prema protivniku koji je pokazao kako treba da se igra utakmica protiv favorizovanih ekipa. Dozvolili smo protivniku otvorene šuteve, lagane poene iz kontre zahvaljujući neverovatno našim lošim odlukama u fazi odbrane kada smo igrali presing, u fazi napada smo bili statični i dekoncentrisani kada je izgledalo kao da su se naši igrači takmičili ko će više zicera promašiti i praviti veće gluposti... Takav naš odnos i igru je protivnik iskoristio i imao rezultatsku prednost na kraju prve četvrtine (15-14). Drugih pet igrača su za nijansu bolje odigrali od prvih pet ali je i dalje utisak bio kao sa početka utakmice. U nastavku utakmice su se igrači trgli i zaigrali bolje prvenstveno u fazi odbrane što nam je omogućilo neke lagane poene, samim tim i rezultat za mirnu završnicu utakmice. Uspeli smo da pobedimo ovu utakmicu što je pozitivna stvar, ali igra ekipe pogotovo u fazi odbrane nije bila ni bleda senka kao na prethodnim utakmicama. Zabrinjava odnos i odluke velike većine igrača na ovoj utakmici. Igrači moraju da shvate da se nijedan protivnik neće pobediti sam i da svaku utakmicu moraju shvatiti kao da igraju finale velikog takmičenja, a svako ko želi da bude član ekipe ne sme nikoga da potceni. U nadi da je ovo bio samo loš dan ekipe čestitke igračima na pobedi, a protivniku na borbenosti, fer i korektnoj igri.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket 32 - 55
(15-14, 04-09, 09-20, 04-12)

Poeni: Nemanja Popović: 21, Andrija Topalović: 14, Vojin Lukić: 7, Vojin Stanković: 4, Ognjen Jovanović: 3, Petar Jaćimović: 2, Strahinja Stankić: 2, Stefan Marić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv takođe druge ekipe K.K. All Star iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 66 - 50. Mi smo počeli dobro utakmicu, presing po celom terenu sa udvajanjem je urodio plodom, poveli smo 6-0 i naterali protivničkog trenera da već u četvrtom minutu zatraži time out što je i urodilo plodom jer se protivnik posle toga skroz rezultatski vratio u utakmicu i poveo sa 08-06. Mi smo pali u igri i mučili se celo prvo poluvreme kada smo donosili loše odluke i rešenja što je protivnik znalački koristio i kažnjavao nas. U tom periodu igre smo imali mali rezultatski zaostatak zahvaljujući našim visokim igračima (Stevančević, Savić i Ilić) koje moramo ovim putem pohvaliti za prikazanu igru na ovoj utakmici. Mnogo nam je problema zadavao protivnički visoki igrač kada je dominirao pod oba koša, međutim, vrlo brzo je već početkom treće četvrtine napravio četiri faula posle čega ga je trener izveo iz igre što je bio početak naše velike serije posle koje je praktično i odlučen pobednik ove utakmice. Uspeli smo taj period igre da pobedimo rezultatom 26-05 i uđemo u poslednju četvrtinu sa prednošću od 17 poena. Naša igra sa tri visoka igrača je dala rezultat kada smo odigrali pametno, pridružili su im se i niski igrači (mlađi pioniri Popović i Topalović koji su već konstantni sa igrom u ovoj selekciji) i zasluženo imali visoko vođstvo. Poslednju četvrtinu smo rutinski odradili posao i nismo dozvolili protivniku da se vrati u igru. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi i velikoj želji i borbenosti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 2 66 - 50
(11-15, 16-16, 26-05, 13-14)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Aleksa Stevančević: 16, Todor Ilić: 12, Andrija Topalović: 8, Dimitrije Savić: 6, Ilija Ivković: 3, Savo Dimić: 3, Aleksa Jaćimović: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 87 - 34. Nema mnogo toga da se napiše o ovoj utakmici, velika je prednost u kvalitetu na strani naših igrača u odnosu na protivnika koji je mora se reći pionirska ekipa sa samo tri starija igrača. Mi smo od samog početka zaigrali solidno, (ne dobro) i u tom ritmu odigrali celu utakmicu. Samo je u pojedinim delovima utakmice bila dobra i odlična igra. Nadigrali smo protivnika u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedili. Šansu da igraju su dobili svi igrači, a minutaža je pravilno raspoređena i svi igrači su se naigrali. Podatak da su svi igrači postigli poene dovoljno govori o tome. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na novoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Viva Basket - K.K. BB Basket 34 - 87
(09-24, 14-18, 09-14, 02-31)

Poeni: Boško Preradović: 26, Jovan Đorđević: 22, David Živančević: 7, Nikola Trajković: 6, Vidak Živančević: 6, Strahinja Popović: 5, Aleksa Stojić: 4, Nikola Spasojević: 4, Stefan Mihailović: 4, Miloš Dimić: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 30. Od samog početka su naši igrači zaigrali dobro, rano napravili prednost i do kraja utakmice je uvećavali i i nijednog trenutka ne dozvolivši protivniku da se vrati u igru. Sedma uzastopna pobeda naše ekipe koja nam dosta znači zbog samopouzdanja i kontinuiteta. Trener Popović je dao šansu svim igračima da igraju i pravilno je rasporedio na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Popoviću na novoj pobedi i prikazanoj igri. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borča 3 70 - 30
(14-02, 24-12, 12-09, 20-07)

Poeni: Nemanja Milovanović: 20, Aleksandar Lazić: 17, Ilija Stevanović: 10, Aleksandar Savović: 6, Nikola Stanojević: 5, Luka Roćenović: 5, Filip Damljanović: 4, Petar Kovačević: 3.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 20. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene rezultatom 64 - 33. Odigrali smo konfuzno, neorganizovano, bojažljivo što je protivnik iskoristio i napravio ranu prednost koju je održavao do kraja utakmice. Mi smo jako loše igrali u fazi odbrane tj prelazak iz faze napada u fazu odbrane kao i na većini utakmica ove sezone što je protivnik iskoristio i od 22 poena koje su postigle u prvoj četvrtini 18 je postigao iz kontra napada. Druga četvrtina je bila još gora kada smp uspeli da postignemo samo jedan poen sa linije slobodnih bacanja, a protivnik ukupno 19 i zasluženo na odmor na poluvremenu otišao sa 32 poena prednosti. U nastavku smo odigrali za nijansu efikasnije u napadu (verovatno zbog mlađe postave protivnika koja je bila u tom periodu u igri) što je uticalo da smanjimo veliku rezultatsku prednost protivnika. Protivnik je rutinski priveo utakmicu kraju i zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo i želimo sreću u nastavku takmičenja. Podatak da su na ovoj utakmici samo dve igračice (Vučković i Simeunović) postizale poene dovoljno govori o aktivnosti ostalih igračica na ovoj utakmici. Problem je što je takva situacija i većim delom sezone. Pojedine igračice bi trebalo da imaju malo više vere u sebe i sopstvene sposobnosti kao i da preuzimaju odgovornost, a ne da se oslanjamo na samo dve igračice... Polako privodimo sezonu kraju kada je selekcija devojčica u pitanju pa ćemo kada se završi uraditi analizu, a ponavljamo ono što smo mnogo puta rekli, a to je da je ovaj rezultat očekivan kada je ova selekcija u pitanju i mi u klubu nismo nezadovoljni učinkom ove ekipe u ovoj takmičarskoj sezoni...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Art Basket - Ž.K.K. BB Basket 64 - 33
(22-08, 19-01, 06-16, 18-09)

Poeni: Milica Vučković: 22, Anđela Simeunović: 11.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 21. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv prvoplasirane i ekipe bez poraza u dosadašnjem delu prvenstva, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i ubedljivo poražene rezultatom 73 - 20. Rezultat ove utakmice nije realna slika odnosa kvaliteta između ekipa, protivnički trener je videvši razliku u kvalitetu gospodski povukao ekipu na svoju polovinu jer da je igrao presing u fazi odbrane kao što igra na ostalim utakmicama razlika bi bila mnogo veća u korist protivnika. Hvala protivničkom treneru na fer i korektnom odnosu. Protivnik je odlična ekipa koja je zasluženo prva na tabeli i bez poraza u 21 kolu koliko je do sada odigrano, a nama ostaje da naporno radimo i treniramo i nadamo se da ćemo napredovati određenom brzinom. Trener Preradović je svim igračicama ukazao šansu. Ostaje nam još dva kola do kraja prvenstva posle čega sledi rad na otklanjanju individualnih nedostataka igračica...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 20 - 73
(06-16, 05-22, 03-19, 06-16)

Poeni: Anđela Simeunović: 12, Milica Vučković: 4, Ana Vujičić: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 15. I 16.03.2014. GODINE.13.03.2014
PIONIRKE:

U 21. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv još uvek neporažene i najkvalitetnije ekipe prvenstva, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:15 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv favorizovanog protivnika.

U 20. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Basket City u Beogradu u ul. Lazarevački drum br. 6 sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:10h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara Crony 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.03.2014. godine u sali O.Š. Marija Bursać u Beogradu u ul. Milana Rakića br. 81 sa početkom u 13:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 14:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali O.Š. Jovan Dučić u Beogradu u ul. Milentija Popovića br. 16 sa početkom u 17:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.