Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.11.2015.07.11.2015
DEVOJČICE (Pionirke):

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe K.Ž.K. Partizan 1953 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro protiv možda i najbolje ekipe u Beogradu, možda i u Srbiji.

____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

Na zahtev (molbu) protivničke ekipe K.K. Barajevo da se utakmica 4. kola kvalifikacija za kvalitetnu ligu odloži napravili smo dogovor da se utakmica odigra u kratkom roku kada se steknu uslovi za to. Umesto te prvenstvene utakmice, selekcija mlađih pionira će odigrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe K.K. Sopot. Utakmica se igra u nedelju 08.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 12:40h.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PORAZ PIONIRA I PLASMAN U DRUGU LIGU KSB-a.31.10.2015
MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 56 - 23. Nismo počeli utakmicu na način kako smo želeli, naprotiv, jako smo loše počeli utakmicu, nezainteresovano, možda i sa nekom dozom potcenjivanja prema protivniku što se odrazilo i na rezultat kada smo na kraju prve četvrtine gubili 10-08. Verovatno su rezultati iz porethodna dva kola uspavali igrače i naveli ih na razmišljanje da ćemo lako pobediti... Ni jedan protivnik ne dolazi na utakmicu sa belom zastavom i ukoliko se ne uloži maksimalan napor i zalaganje na svakoj utakmici sigurno je da nećemo pobeđivati što nije toliko bitno koliko je bitna činjenica da nećemo napredovati tempom kojim želimo... U pasareli je druga petorka zaigrala mnogo bolje, organizovanije, sa većom koncentracijim i u fazi napada i odbrane što se odmah odrazilo i na rezultat. Uspeli smo da agresivnom odbranom nateramo protivnika na veći broj izgubljenih lopti i postignemo dosta laganih poena. I u nastavku utakmice smo igrali solidno, viđeno je dosta lepih košarkaških poteza od strane naših igrača u vidu asistencija bez gledanja, požrtvovanih bacanja za loptom, kontra napada, itd. Svi igrači su dobili šansu da igraju i minutaža je manje više ravnomerno raspoređena. Kao i na prethodnim utakmicama kada se neko od pojedinaca za nijansu izdvoji od ostalih, tako su i na ovoj utakmici iskočili Aljošević i Đorđević i pored ostalih igrača dali svoj doprinos da ekipa pobedi. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima takođe na pobedi i igri u zadnje tri četvrtine, ne i u prvoj... Bravo tigrovi...

Rezultat ekipe: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 56 - 23
(08-10, 22-04, 13-04, 13-05)

Poeni: Pavle Aljošević: 16, Vojin Đorđević: 14, Vukašin Arsović: 10, Nemanja Janković: 4, Novak Velimirović: 3, Petar Jaćimović: 2, Vojin Stepanović: 2, Aleksandar Bajkić: 2, Aleksa Despotović: 2, Uroš Najić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv neporažane ekipe u grupi K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 66 - 39. Kada se uporedi rezultat iz prve utakmice (97-48) sa istim protivnikom od pre 20-ak dana reklo bi se da je dosta bolje što i jeste tačno ali je sigurno da ni ovu utakmicu nismo odigrali u skladu sa mogućnostima i na nivou na kom bi trebali da igramo. Počeli smo je jako loše i za 10 minuta igre uspeli da postignemo samo 4 poena. Uspeli smo da se trgnemo u drugoj četvrtini koju smo odigrali u rezultatskom egalu (13-13) kao i treću četvrtinu koju smo izgubili sa tri poena razlike (13-16) ali i parirali protivniku koji je u ovom trenutku starija, kvalitetnija ekipa i fizički definitivno dominantnija od naše. U poslednju četvrtinu smo ušli sa zaostatkom od 19 poena ali nismo uspeli da smanjimo razliku i eventualno ugrozimo protivnika rezultatski. I pored poraza u odnosu na prvu utakmicu protiv istog protivnika ekipa je odigrala bolje što je sigurno napredak. Ovom utakmicom selekcija pionira je završila prvi deo takmičenja (kvalifikacije) i sa polovičnim učinkom od dve pobede i isto toliko poraza uspela da se kvalifikuje u drugu ligu što je u odnosu na kvalitet i činjenicu da su noseći igrači mlađi godinu dana nivo takmičenja sasvim po meri. Sve čestitke protivniku na pobedi i želimo im sreću u kvalitetnoj ligi, a našim igračima takođe čestitke na plasmanu u drugu ligu sa nadom da ćemo napredovati i iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 39 - 66
(04-20, 13-13, 13-16, 09-17)

Poeni: Vuk Obradović: 9, Vukašin Arsović: 7, Vojin Lukić: 5, Stefan Marić: 5, Vukašin Bujagić: 4, Luka Gojković: 4, Luka Radonjić: 3, Ognjen Jovanović: 2.

___________________________________________________

KADETI::: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.10. I 01.11.2015. 30.10.2015
DEVOJČICE (Pionirke):

Slobodne 2. kolo.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:45h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 16:10h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.

___________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 01.11.2015. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 17:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:45h.


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM DEVOJČICA.25.10.2015
Kadeti K.K. BB Basket - K.K. Čubura, 25.10.2015.KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 72 - 56. Utakmicu smo počeli jako dobro. Agresivnom odbranom smo uspeli da nateramo protivnika na greške u napadu, što nam je omogućilo brzo rezultatsko odvajanje. Čitavo prvo poluvreme smo odigrali sa osetnom rezultatskom prednošću, međutim, nismo uspevali da se ˝odlepimo˝ usled lošeg defanzivnog skoka. Loš defanzivni skok omogućio je protivniku veći broj prilika za poentiranje koje su uspevali da iskoriste. Utakmicu smo prelomili u poslednjoj četvrtini, kada smo i najbolje iskontrolisali defanzivni skok na celoj utakmici. Naša ekipa se još uvek uigrava, nismo potpuno fizički spremni, što je i najveći problem bio na današnjoj utakmici. Igrači su dali sve od sebe da ispoštuju svoje ni malo jednostavne ofanzivne i defanzivne zadatke, pa smo usled nedovoljne spremnosti oscilirali i u napadu i u odbrani. Ono što je svakako pozitivno jeste voljni momenat koji su igrači pokazali, visok nivo požrtvovanja i želja za što boljom igrom. Ekipa će iz nedelje u nedelju napredovati, biti sve spremnija fizički i taktički, a nadamo se da ćemo svaku utakmicu odigrati kao danas kada su volja i želja u pitanju. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i uspešnom početku takmičenja u sezoni 2015/2016... Bravo tigrovi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Čubura 72 - 56
(23-15, 16-14, 12-12, 21-15)

Poeni: Aleksandar Lazić: 28, Mateja Đorđević: 13, Luka Roćenović: 11, Aleksa Stevančević: 4, Aleksa Jaćimović: 3, Saša Rašić: 3, Dušan Đurić: 3, Nikola Stanojević: 3, Mateja Milisavljević: 2, Martin Nedeljković: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi tesno rezultatom 47 - 45 u dramatičnoj završnici. Bila je ovo jedna utakmica u kojoj je izgledalo kao da se ekipe takmiče ko će više grešaka napraviti, više lopti izgubiti, više zicera i slobodnih bacanja promašiti... Sigurno je da se ne možemo pohvaliti dobrom igrom, naprotiv, jako smo loše odigrali ovu utakmicu i što se tiče tog segmenta treba da je što pre zaboravimo. Podatak da smo u prvoj četvrtini postigli samo 6 poena i samo jedan koš iz igre dovoljno govori o našoj efikasnosti u napadu. Imali smo sreću da ni protivnik nije bio efikasan. I druga četvrtina je prošla u sličnom ritmu, uspeli smo da postignemo samo dva poena više nego u prvoj četvrtini. To je bilo ispod svakog nivoa, za poluvreme, 20 minuta utakmice smo uspeli da postignemo samo 14 poena, a od toga samo 6 iz igre. Sigurno je da naši igrači imaju mnogo veći kvalitet od prikazanog u prvom poluvremenu na ovoj utakmici nego je nadamo se naišao loš dan. U nastavku smo uspeli koliko-toliko da zaigramo bolje i u fazi napada i odbrane mada je i to bilo dosta ispod nivoa na kom možemo da igramo što se odmah odrazilo i na rezultat. Uspeli smo u poslednju četvrtinu da uđemo sa egal rezultatom i na našu sreću da utakmicu prelomimo u našu korist u poslednjim sekundama, prvo ofanzivnim skokom i poentiranjem Bujagića i sa pogođena dva slobodna bacanja Marića. Protivnik je celim tokom utakmice imao blagu rezultatsku prednost i bolje igrao, pogotovo u prvom poluvremenu ali je fortuna ovaj put bila na našoj strani. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i što su pokazali karakter i želju da se pobedi iako igra nije bila naželjenom nivou, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Abba - K.K. BB Basket 45 - 47
(11-06, 10-08, 13-15, 11-18)

Poeni: Vojin Lukić: 16, Stefan Marić: 7, Vukašin Bujagić: 5, Vuk Obradović: 5, Milan Bjelić: 5, Ognjen Jovanović: 3, Vojin Stanković: 3, Andrija Martinović: 2, Andrija Jovanović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv sjajne ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 48 - 43. Uspeli smo da pobedimo jednu dobru ekipu, fizički dosta dominantniju u odnosu na naše igrače. Počeli smo dobro utakmicu ali je i protivnik uspevao dobrim trčanjem kontra napada i postizanjem laganih poena da održava rezultatsku klackalicu. Mnogo nam je problema zadavao ofanzivni skok protivnika u tim trenutcima utakmice što je i rezultiralo minimalnom prednošću protivnika na kraju prve četvrtine. U nastavku se nismo najbolje snašli na agresivnu odbranu protivnika, imali smo problema sa prenosom lopte, u napadu smo igrali bez ideje, bojažljivo i brzopleto što se odrazilo i na rezultat. procenat ubačenih slobodnih bacanja u drugoj četvrtini nam je bio katastrofalan pa je protivnik otišao na pauzu na poluvremenu sa prednošću od 6 poena što je i bio dobar rezultat obzirom na igru koju smo prikazali u tom periodu utakmice. U jednom trenutku druge četvrtine smo imali i zaostatak od 12 poena. U nastavku smo zaigrali dosta bolje, organizovanije, koncentrisanije, strpljivije što se odrazilo i na rezultat. Protivnik je zahvaljujući našoj agresivnoj odbrani bivao sve nervozniji i pravio sve više i više grešaka, a mi sticali sve više samopouzdanja. Uspeli smo i u poslednjoj četvrtini da nadigramo protivnika i na kraju zasluženo pobedimo na vrućem gostujućem terenu u Žarkovu protiv odlične ekipe. Svi igrači su zaslužni za pobedu i želeli je, a kapiten Arsović je sjajno vodio ekipu i ponašao se kako bi trebalo svaki kapiten da se ponaša i svojim ponašanjem u igri i na klupi davao primer drugima kako treba da se ponašaju. Pored toga što je bio najbolji strelac utakmice pokazao je da zna da asistira, igra odbranu, skače... što i jeste cilj ukoliko želi ozbiljno da se bavi košarkom... Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, pokazanom karakteru, borbenosti i volji da se pruži što bolja igra, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo - K.K. BB Basket 43 - 48
(16-15, 09-04, 13-17, 05-12)

Poeni: Vukašin Arsović: 17, Pavle Aljošević: 10, Danilo Pantić: 8, Vojin Đorđević: 5, Veljko Stojić: 4, Ognjen Gavrilović: 2, Vladimir Gojković: 1, Petar Jaćimović: 1.

_____________________________________________________

DEVOJČICE (PIONIRKE):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija devojčica zabeležila prvi poraz protiv ekipe K.K. Beko rezultatom 45 - 32. Utakmica je počela jako sporim tempom igre, što i sam rezultat pokazuje na kraju 1. cetvrtine (08 - 05). Prva četvrtina obeležena jakom voljom, ali sa manjkom koncentracije naših devojčica, promašeno je dosta čistih pozicija. Takođe i pokazatelj manjka koncentracije je dopuštanje protivniku skok u napadu tokom celog prvog poluvremena. Iako nam stvari nisu išle od ruke, pokazale su dosta želje i karakter trudeći se da ostanemo u igri. Drugo poluvreme je počelo brzim ritmom protivnika, a našim slabim trčanjem, samim tim su protivničke igračice ostvarile dosta lakih poena iz kontra-napada. Trebalo je vremena da se uhodamo u taj ritam, ali kada smo se uhodali jako je bolje bilo. Taj ritam nam je više odgovarao. Bolje trčanje, više lakih poena, brzih poena i skokova u napadu. Poslednju četrvtinu smo odigrali najbolje, to i sam rezultat pokazuje, mnogo smo se bolje snalazili u svim situacijama, ali je ipak bilo kasno buđenje pa se ipak nismo rezultatski vratili. Devojčice su dobile dosta novih informacija i zadataka sa kojima se prvi put susreću, ali za prvu utakmicu su se jako dobro snašle u svojim ulogama. Dobrim radom na treningu i voljom i željom koje su do sad pokazivale, naša uigranost i igra će biti sve bolja i samim tim rezultati. Sve čestitke svim aktirima ove utakmice.

Rezutat utakmice: K.K. Beko - K.K. BB Basket 45 - 32
(08-05, 07-04, 14-06, 16-17)

Poeni: Nevena Drazic: 17, Una Maksimovic: 11, Teodora Jankovic: 2, Jelena Jankovic: 2.


:: POMOZIMO NAŠEM SUGRAĐANU VIKTORU NIKOLIĆU.24.10.2015
Viktor NikolićObaveštavamo sve članove kluba, roditelje, navijače, simpatizere kluba... da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima našeg sugrađana, sedmogodišnjeg Viktora Nikolića koji boluje od retke bolesti neurofibromatoze, tumora koji napada nerve. Neurofibromatoza tip 1 je oboljenje koje se nasleđuje autozomno-dominantno i karakteriše se promenom na tkivu kože, nervnog sistema i na očima. Za Viktorovo lečenje potrebno je sakupiti 10.000 eura. Svi zainteresovani mogu pomoći na sledeće načine:

- Kupovinom karte za fudbalsku humanitarnu utakmicu koja će se odigrati na gradskom stadionu Selters u ponedeljak 26.10.2015. godine sa početkom u 15h između ekipa Mladenovca i Srbije. Za ekipu Srbije će učestvovati fudbalska imena poput Perice Ognjenovića, Ivice Ilijeva i drugih. Cena karte za odrasle je 200 din, a za decu 100 din.

- Uplatom na dinarski račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458859-62

- Uplatom na devizni račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458864-47


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.10.2015. - POČETAK TAKMIČENJA ZA KADETE I PIONIRKE.23.10.2015
Pored pionirske selekcije i selekcije mlađih pionira koje su počele svoje takmičenje, od ovog vikenda kreće takmičenje još dvema klupskim selekcijama. Kadeti sezonu počinju u veoma teškoj grupi, a prvu utakmicu igramo na domaćem terenu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda, a devojčice (pionirke) sezonu počinju utakmicom na gostujućem terenu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža.

PIONIRKE:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža. Utakmica se igra u subotu 24.10.2015. godine u sali O.Š. Jovan Ristić u Borči u ul. Bele Bartoka br. 38a sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u hali sportova Žarkovo u Beogradu u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 10:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 17:20h. Polazak je planiran ispred sale O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu u 15:30h.

__________________________________________________

KADETI:

U prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici kadetska selekcija igra protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno utakmicu.


:: UBEDLJIVA POBEDA MLAĐIH PIONIRA NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.18.10.2015
Mlađi pioniri K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket, 17.10.2015.U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 71 - 14. Praktično je utakmica bila rešena već na kraju prve četvrtine kada je bio rezultat 28 - 01 u našu korist. Do kraja utakmice su naši dečaci odigrali dobro i ostvarili na kraju ubedljivu pobedu protiv protivnika čija su deca mlada (ispod godišta u odnosu na rang koji igraju) i početnici. Mi im želimo sreću i upornost u radu, a našim dečacima sve čestitke na odigranoj utakmici i prvenstvenoj pobedi na početku takmičenja. Svi dečaci su dobili šansu da igraju i svi su se upisali u listu strelaca, a minutaža je raspoređena manje više ravnomerno što i jeste cilj... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket 71 - 14
(28-01, 16-07, 15-02, 12-04)

Poeni: Vukašin Arsović: 15, Pavle Aljošević: 13, Veljko Stojić: 11, Petar Jaćimović: 7, Danilo Pantić: 7, Nikola Marić: 5, Aleksa Mihajlović: 4, Aleksandar Bajkić: 2, Aleksa Despotović: 2, Novak Velimirović: 2, Nemanja Janković: 2, Vladimir Gojković: 1.


:: PORAZ PIONIRA U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.13.10.2015
U drugom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 97 - 48. Počeli smo loše utakmicu i dozvolili protivniku da u kratkom vremenskom periodu postigne laganih 8 poena bez napravljenog faula. Posle time out-a smo uspeli da se konsolidujemo, iskontrolišemo ofanzivni skok protivnika i igru tranziciji, popravimo našu kretnju u napadu što je rezultiralo našim vođstvom od 14:12 tri minuta pred kraj prve četvrtine. Posle toga kao da su nam se i ruke i noge zavezale i na terenu je postojala samo jedna ekipa i to protivnička. U ostale tri četvrtine utakmice protivnik je postigao ogroman broj poena iz kontra napada i ofanzivnog skoka što smo mi samo nemo posmatrali. Nadamo se da je bio samo loš dan naših igrača koji su jako loše trčali, delovali nezainteresovano i bezvoljno, loše gradili koš što je protivnik vešto koristio i kažnjavao nas za svaki propust u odbrani. Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke protivniku na igri i pobedi, a našim igračima poruka da se trgnu i samo jakim treningom, a pre toga redovnim dolascima na treninge možemo napredovati i dizati formu. Vikend koji je pred nama smo slobodni, a sledeći vikend igramo na gostovanju protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča.

Rezultat utakmice: K.K. As Basket - K.K. BB Basket 97 - 48
(22-14, 27-11, 25-10, 23-13)

Poeni: Vojin Lukić: 15, Stefan Marić: 14, Pavle Janković: 5, Vukašin Arsović: 4, Vukašin Bujagić: 2, Vojin Stanković: 2, Vuk Obradović: 2, Andrija Martinović: 2, Luka Gojković: 2.


:: NAJAVA UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA.13.10.2015
U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:30h. pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju hrabro i dobru utakmicu.


:: NAJAVA PIONIRSKE UTAKMICE.08.10.2015
U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu pionirsku ligu, grupa 1, naša selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.10.2015. godine u sali O.Š. Kneginja Milica U Beogradu u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 13:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.