Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 26. I 27.10.2019. GOD22.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket iz Opova. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladenovac iz Mladenovca. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 2. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019.god u sali MOC Zmaj u Zemunu u ul. Autoput Beograd - Zagreb br. 18 sa početkom u 15:00h. Pooazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:15h.


:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.22.10.2019
Pionirke Ž.K.K. BB Basket na utakmici seniorki Partizan - KoraćPIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna i ubedljivo poražene rezultatom 99 - 22. Kao što i sam rezultat govori, nismo mnogo pokazali na ovoj utakmici, ali je to možda u ovom trenutku i realan rezultat. Protivnik nas je nadigrao u svim košarkaškim elelmentima i zasluženo pobedio u utakmici u kojoj je pobednik rešen još na početku utakmice tj u prvoj četvrtini na kraju koje je bio rezultat 21 - 02. Ne možemo reći da se naše devojčice nisu borile, ali je u ovom trenutku kvalitet na strani protivnika, što su i pokazale na terenu i ubedljivo nas savladale. Sigurno je da će ove sezone biti još takvih utakmica gde će ekipa gubiti sa velikom razlikom, obzirom na tešku grupu u kojoj se takmičimo sa najboljim ekipama u Srbiji kao što su Partizan, Crvena Zvezda, Korać, Agros, itd... Ono što mi očekujemo od naših devojčica je da vredno treniraju i trude se na treninzima, pa će usled takvog rada i razmišljanja doći i napredak. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama poruka da ne klonu duhom i ne gube veru u rad i napredak....
Nakon utakmice smo pogledali seniorsku žensku utakmicu između ekipa Ž.K.K. Partizan i Ž.K.K. Radivoj Korać, koja se igrala u istoj sali.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Vizura - Ž.K.K. BB Basket 99 - 22
(21-02, 30-05, 22-07, 26-08)

Poeni: Milica Andrejić: 11, Lena Mitrović: 4, Nina Živković: 2, Ana Jovanović: 2, Sanja Jovanović: 1, Jovana Dragović: 1, Nikolina MIlenković: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 62 - 30. Osim u uvodnim minutama utakmice, kada smo uspeli da pariramo protivniku, ostatak utakmice je protekao u dominaciji domaće ekipe koja je nametnula svoj stil i ritam igre gde se naši dečaci nisu snašli. Sigurno je da ovo nije realan odnos snaga ove 2 ekipe, jer je u dobroj meri na lošu igru naše ekipe uticao i raniji termin odigravanja utakmice. Bez obzira na to, nije opravdanje lošiji pristup i voljni momenat naših igrača na ovoj utakmici. Dozvolili smo protivniku veliki broj poena iz kontra napada i nakon ofanzivnog skoka. Sigurno je da nismo odigrali utakmicu na način na koji želimo i demonstrirali košarku kakvu želimo da igramo, a to je brza i agresivna košarka. Nikako nismo uspevali da nađemo ritam i mnogo smo mekano počeli utakmicu, pa i celim tokom nastavili u istom ritmu, pa protivnik nije imao problema i mnogo mu je olakšan posao obzirom da igraju agresivno odbranu. Iz takve igre im se otvorila i igra u napadu što je rezultiralo velikim brojem laganih poena. Sigurni smo da će se ekipa dizati kako vreme bude odmicalo i smatramo da ova ekipa ima kvalitet i prostora za napredak. Sezona je tek počela i ukoliko dečaci budu redovno i vredno trenirali, sigurno će doći i napredak koji je usko vezan sa rezultatom koji nam nije primaran... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da se podignu jakim radom na treningu i spremno dočekamo narednu utakmicu, gradski derbi sa ekipom K.K. Mladenovac...

Rezultat utakmice: K.K. As Basket - K.K. BB Basket 62 - 30
(11-06, 25-08, 12-03, 14-13)

Poeni: Igor Šuša: 13, Petar Krstić: 5, Danilo Radenović: 4, Vojkan Stanković: 2, Veljko Petrović: 2, Aleksa Stanojević: 2, Nikola Tasić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U prvoj utakmici u sezoni, naša pionirska selekcija savladana je ubedljivim rezultatom od ekipe KK Zmaj i obzirom na prikazano, potpuno zasluženo. Već od samog starta videlo se da nećemo stići lako do bilo kakvih poena na ovoj utakmici. Mučili smo se u napadu, u odbrani smo bili katastrofalni i taj manir smo zadržali do kraja utakmice, uz, naravno, nekontrolisan strah na gostujućem terenu. Utakmica je bila rešena odmah i protivnik je samo nadograđivao rezultatsku prednost i ništa interesantno sa tog aspekta se nije dešavalo, ali je utakmica otkrila neke slabosti u našoj igri, pa i previše takvih elemenata. Strah nas je paralisao prvih nekoliko minuta. Od 12 igrača, niko nije želeo da preuzme odgovornost za igrača koji nam je na kraju utakmice ubacio 49 poena! Sama ta činjenica govori o našoj odbrani na utakmici. Interesantno, svaki put kada bismo napravili minimalnu presiju na igraču koji prenosi loptu u prednje polje, mi smo dobili rezultat iz takvog načina igre. Ali, ni to nije bilo dovoljno našim igračima da odigraju sa više samopouzdanja i angažovanije. Najveći problem, zapravo, jeste nedostatak agresije u našoj igri, na obe strane terena. Pokušavamo da nam se istem igre zasniva na agresivnoj odbrani, ali ona ne postoji, bar na ovoj utakmici, a u napadu smo takođe pokazali neverovatan nedostatak odlučnosti i hrabrosti. Činjenično stanje je da mi sa ove utakmice ne nosimo ništa što bismo mogli preneti kao model za neke sledeće utakmice. Mi se, kao ekipa, moramo izgraditi. Moramo pronaći što pre naš stil igre i načine na koje ćemo poentirati i ostvarivati rezultat. To će nam biti zadatak i na sledećoj utakmici, kada ćemo pokušati da primenimo elemente na kojima radimo već neko vreme. Situacija za ovu mladu ekipu nije alarmantna i ovaj poraz je došao odmah na početku sezone, verovatno i u pravom trenutku. Kroz trening i redovnost mi ćemo izgraditi sebe kao igrače i ekipu, a napredak zasnivamo na dugoročnom planiranju, a ne od utakmice do utakmice.

Rezultat utakmice: K.K. Zmaj - K.K. BB Basket 79 - 40
(09-24, 10-18, 11-26, 10-11)

Poeni: Petar Ivanović: 11, Aleksandar Senić: 10, Vladimir Milić: 6, Ognjen Marković: 4, Nikola Živković: 4, Vukan Nešić: 2, Petar Krstić: 2, Nikola Milovanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 19. I 20.10.2019. GODINE19.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 20.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Kneginja Milica u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 10:20h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h pre podne.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 1. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.


:: SEZONA 2019/20 OTVORENA PORAZOM PIONIRKI U 1. KOLU KVALITETNE LIGE.14.10.2019
PIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige, grupa 1, naša ženska pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 62 - 46. Naše devojčice su solidno počele utakmicu i pružale otpor protivniku koji je približnog kvaliteta kao i mi ali fizički dominantniji u odnosu na nas. Ono što je bilo prisutno tokom cele utakmice i što nas raduje je prisutna velika želja i motivacija kod naših devojčica. Ono što će nam tokom cele sezone predstavljati problem je činjenica da su naše devojčice ubedljivo najmlađa ekipa u ligi, samim tim i dosta fizički inferiornije u odnosu na protivnike u grupi, a i nivo košarkaškog individualnog i grupnog tehničko - taktičkog znanja na nivou koji nije još uvek zadovoljavajući. Takođe, grupa u kojoj se naša ekipa ove sezone takmiči je izuzetno teška sa najkvalitetnijim ekipam u Srbiji kao što su Crvena Zvezda, Partizan, Radivoj Korać, Agros Basket, itd... Ambicije ove sezone su iste kao i prethodne sezone i svih sezona unazad, a to je individualni napredak igračica, a kada se to desi biće vidan i napredak ekipe kada je igra i rezultat u pitanju. Nikada sa mlađim kategorijama ni u jednoj klupskoj selekciji nismo jurili rezultat na uštrb razvoja igrača, pa to neće biti slučaj ni ove sezone. Od igračica očekujemo redovne dolaske na treninge, posvećenost, maksimalno zalaganje i trud na svakom treningu i utakmici. Ako igračice ispune te uslove, napredak sigurno neće izostati. Mi smo ovu utakmicu igrali u rezultatskom egalu cele 3 četvrtine uz napomenu da su devojčice pokušavale da daju svoj maksimum, ali smo u poslednjoj četvrtini usled nedostatka svežine i umora pali što je protivnik iskoristio da se rezultatski odvoji i privede utakmicu kraju u svoju korist. I pomenuti nedostatak košarkaškog znanja i kvaliteta u ovom trenutku je uzrok poraza. Ne zabrinjava nas ovaj startni poraz obzirom na odnos koji su devojčice pokazale na ovoj utakmici. Ukoliko se do kraja sezone naše igračice budu trudile i davale svoj maksimum, mi ćemo biti zadovoljni bez obzira na ostvareni broj pobeda u ovoj sezoni. Sve igračice su dobile šansu da igraju i minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igračice. Čestitke i protivniku koji je zasluženo pobedio.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Beostajl 46 - 62
(14-15, 15-17, 10-11, 07-19)

Poeni: Ana Milovanović: 31, Elena Milanović: 5, Nina Živković: 4, Sanja Jovanović: 4, Ana Jovanović: 1, Anđela Jasić: 1.


:: ZVANIČNO POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE 2019/20 I PRVENSTVENIH UTAKMICA, NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 12. I 13.10.2019.12.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 12.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.26.09.2019
Lekarski pregledi 2019.Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 01.10.2019. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaške selekcije i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda. Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić). Jako je bitno za svako dete koje se bavi sportom da bude pregledano od strane lekara specijaliste sportske medicine, 2 puta godišnje, tj na svakih 6 meseci. Preporuka je da deca i roditelji koji ne budu mogli doći u utorak na pregled iz raznoraznih razloga, da zakažu pregled u Beogradu kod nekih specijalističkih ordinacija, kako bi bili sigurni da je dete zdravo i sposobno za bavljenje sportom.


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLE KOŠARKE.24.09.2019
BB Basket škole košarke 2019,2020Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da vršimo upis novih članova u sve klupske košarkaške selekcije, od najmlađih do najstarijih članova (muške i ženske škole košarke, mlađi pioniri i mlađe pionirke, pioniri i pionirke, kadeti i kadetkinje, ...). Pravo upisa imaju devojčice i dečaci starosti od 6 do 17 godina.
Treninzi se održavaju u školskim fiskulturnim salama kao i u balonu sportskog centra Mi i Mi u Mladenovcu, u zavisnosti od selekcije.
Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U BB ŠKOLICU SPORTA.24.09.2019
BB školica sportaOvim putem obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da vršimo upis novih članova u BB ŠKOLICU SPORTA. Pravo upisa imaju devojčice i dečaci uzrasta od 4 do 8 godina starosti. Treninzi se održavaju:

- subotom od 09:00h pre podne u fiskulturnoj sali O.Š. Momčilo Živojinović (mala sala internata) u Mladenovcu, i
- četvrtkom od 18:30h u balonu sportskog centra Mi i Mi u Mladenovcu.

Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: ZAVRŠEN PLAY OFF ZA BB BASKET I MINI BB BASKET LIGU 2019 I STAVLJENA TAČKA NA SEZONU 2018/2019.26.07.2019
Grupna slika učesnika BB Basket liga 2019.U utorak 23.07.2019. godine u sali O.Š. Sveti Savas su završene klupske lige (BB Basket liga i MINI BB Basket liga) koje se već tradicionalno dugi niz godina igraju u letnjem periodu po završetku zvaničnih takmičenja pod okriljem KSB-a. Ove godine smo imali takmičenje u dve grupe, jednu grupu, stariju, su činili dečaci i devojčice iz takmičarskih selekcija pioniri, mlađi pioniri i pionirke, a drugu mlađu grupu, su činili dečaci i devojčice iz sve tri škole košarke i mlađe pionirke. Ove sezone je bio i rekordan broj ekipa, ukupno 29 u obe grupe sa oko 130 igrača i igračica koji su učestvovali u ovogodišnjim ligama su se borili za najbolji plasman. Sistem takmičenja je bio takav da je tokom ligaškog dela igrao svako sa svakim više puta, a nakon završenog ligaškog dela igrao se play off (u starijoj grupi se 16 najboljih ekipa plasiralo u 1/8 finala, pobednici u 1/4 finala, itd, a u mlađoj grupi se plasiralo prvih 12 ekipa koje su igrale play off po kup sistemu takođe). Bilo je sjajnih košarkaških poteza, radosti ekipa koje su pobeđivale utakmice, ali i tuge ekipa koje su gubile, pogotovo onih koji su gubili utakmice sa neizvesnim završnicama... ali je to sve normalno i sastavni deo sporta, a na kraju krajeva i neki cilj da bi deca naučila da se nose i sa pobedom i porazom. Nakon završenih takmičenja, na kraju treninga su uručene medalje i pehari najboljim ekipama u svojim kategorijama. Pehar je kući poneo igrač koji je imao najbolji procenat šuta takmičivši se sa ostatkom igrača iz svoje ekipe. Posle toga se pristupilo glasanju za MVP igrača u obe kategorije (svaki igrač je glasao za drugara za kojeg smatra da treba da ponese ovu laskavu titulu, a nije imao pravo glasa za sebe). Posle svega toga je bilo zajedničko fotografisanje, a slike sa ovogodišnjih BB Basket liga se mogu pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta.

Plasman mlađe grupe (Mini BB Basket liga 2019):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa TELETABISI
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa VATRENA LOPTA
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa PARTIZAN

MVP mlađe grupe - POPOVIĆ OGNJEN

Plasman starije grupe (BB Basket liga):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa VUKOVI
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa POKEMONI
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa KRLE I PARNE MAŠINE

MVP starije grupe - JANKOVIĆ JELENA

Nakon završenih liga, završena je i zvanično sezona 2018/2019 i klub ide na zasluženi kolektivni odmor. Nakon toga, sredinom avgusta nam počinju bazične pripreme za novu sezonu 2019/2020. O prvom treningu (mestu i satnici) ćemo obavestiti sve igrače i roditelje putem sms-a ili viber grupa i klupskog sajta... Klub i treneri se zahvaljuju deci i roditeljima na ukazanom poverenju ove i prethodnih sezona što nam stvara obavezu da se potrudimo da budemo još bolji, sa željom da se saradnja i dalje nastavi.
BB Basket lige 2019


:: ZAVRŠEN LIGAŠKI DEO BB BASKET LIGA ZA SEZONU 2019 I POČETAK PLAY OFF-a I ELIMINACIONIH UTAKMICA.22.07.2019
Pehar za 1. mesto BB BASKET LIGE 2019U ponedeljak 22.07.2019. godine završen je ligaški deo BB Basket i Mini BB Basket lige. Kao i prethodne godine, nakon odigranog ligaškog dela, igra se play off po kup sistemu. Play off počinje u utorak 23.07.2018. godine i igraće se u fiskulturnoj sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Po prvi put igramo u školskoj sali eliminacione utakmice jer vreme od 1,5h koje imamo u sportskom centru nije dovoljno da se sve planirano odradi (utakmice play off-a, dodela medalja i pehara najboljim ekipama, grupno slikanje, proglašenje MVP igrača, itd). Parovi play off-a su napravljeni na osnovu plasmana ekipa u ligaškom delu, po sistemu prvi - poslednji, drugi pretposlednji, itd. Konačna tabela ligaškog dela kao i parovi play off-a su u nastavku teksta, a ovom prilikom pozivamo sve roditelje, navijače i simpatizere kluba da dođu u utorak u fiskulturnu salu O.Š. Sveti Sava i isprate i pogledaju lepe utakmice naših dečaka i devojčica. Mlađa grupa tj play off Mini BB Basket lige počinje u 10:00h pre podne, a starija grupa tj play off BB Basket lige počinje oko 12:00h uz napomenu da će možda kasnije početi što će zavisiti od toga kada će mlađa grupa završiti sve planirano.

Ligaški deo - TABELA - Mini BB Basket lige - mlađa grupa:

1. PARTIZAN 28 pobeda / 10 poraza - 66 bodova
2. HEJTERI 25 / 13 - 63 boda
3. OKO SOKOLOVO 25 / 13 - 63 boda
4. VATRENA LOPTA 24 / 14 - 62 boda
5. RATNICI 23 / 15 - 61 bod
6. TELETABISI 22 / 16 - 60 bodova
7. BOSKETOVI VUKOVI 20 / 18 - 58 bodova
8. NA NAME 19 / 19 - 57 bodova
9. WIN WIN 18 / 20 - 56 bodova
10. GOLDEN STATE 19 / 18 - 56 bodova
11. LAKERS 14 / 24 - 52 boda
12. CRVENE LOPTICE 8 / 29 - 45 bodova
13. NINDŽA KORNJAČE 3 / 35 - 41 bod

Napomena: Ekipa WIN WIN je u prednosti u odnosu na ekipu GOLDEN STATE na tabeli jer ima bolji skor (2-1) u međusobnim susretima iako imaju istoi broj bodova. Takođe, ekipa HEJTERI je u prednosti u odnosu na ekipu OKO SOKOLOVO jer imaju bolji skor (2-1) u međusobnim susretima iako imaju isti broj bodova.

PAROVI PLAY OFF-a MINI BB BASKET LIGE:

- PARTIZAN : CRVENE LOPTICE
- HEJTERI : LAKERS
- OKO SOKOLOVO : GOLDEN STATE
- VATRENA LOPTA : WIN WIN
- RATNICI : NA NAME
- TELETABISI : BOSKETOVI VUKOVI

U play off se plasiralo prvih 12 ekipa sa najboljim skorom. Nakon odigranog prvog kruga play off-a dobićemo 6 ekipa. Od tih 6 ekipa, 2 najbolje plasirane u regularnom delu idu direktno u 1/2 finala, a ostale 4 ekipe se bore za ulazak u 1/2 finala igrajući utakmice. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka Mini BB Basket lige 2019.

Ligaški deo - TABELA - BB Basket lige - starija grupa:

1. ŠUGAVI ŠTRUMFOVI 27 / 4 - 58 bodova
2. REAL SLAVS 22 / 9 - 53 boda
3. KRLE I PARNE MAŠINE 22 / 9 - 53 boda
4. SALETOVO OBDANIŠTE 21 / 10 - 52 boda
5. JECA I DRUGARI 19 / 12 - 50 bodova
6. PERIN VRTIĆ 18 / 13 - 49 bodova
7. PAVA I BILMEZI 17 / 14 - 48 bodova
8. VUKOVI 16 / 15 - 47 bodova
9. DRČA I 3 PATULJKA 14 / 17 - 45 bodova
10. SEQURITY 11 / 20 - 42 boda
11. LJUTI TIGROVI 11 / 20 - 42 boda
12. PRESTIŽ 11 / 20 - 42 boda
13. MIČIJEVI FANOVI 11 / 20 - 42 boda
14. KAJA I SINOVI 13 / 15 - 41 bod
15. POKEMONI 10 / 20 - 40 bodova
16. TELETABISI 5 / 26 - 36 bodova

Napomena: Ekipa REAL SLAVS je u prednosti u odnosu na ekipu KRLE I PARNE MAŠINE na tabeli jer ima bolji međusobni skor (REAL SLAVS pobedio obe utakmice koliko su i odigrali). Ekipe MIČIJEVI FANOVI, PRESTIŽ, SEQURITY i LJUTI TIGROVI su imale skor od 11 pobeda i 20 poraza. U tom slučaju se gledao međusobni koš količnik. Najbolji međusobni koš količniki je imala ekipa SEQURITY (9), zatim ekipa LJUTI TIGROVI (6), pa ekipa PRESTIŽ (-3) i na kraju ekipa MIČIJEVI FANOVI (-12) pa je i poredak na tabeli u skladu sa tim.

PAROVI PLAY OFF-a BB BASKET LIGE:

- ŠUGAVI ŠTRUMFOVI : TELETABISI
- REAL SLAVS : POKEMONI
- KRLE I PARNE MAŠINE : KAJA I SINOVI
- SALETOVO OBDANIŠTE : MIČIJEVI FANOVI
- JECA I DRUGARI : PRESTIŽ
- PERIN VRTIĆ : LJUTI TIGROVI
- PAVA I BILMEZI : SEQURITY
- VUKOVI : DRČA I 3 PATULJKA

U play off (1/8 finala) se plasiralo svih 16 ekipa. Nakon odigrane 1/8 finala play off-a dobićemo 8 ekipa koje će igrati 1/4 finala. Nakon odigrane 1/4 finala, igra se 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka BB Basket lige 2019.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.