Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: TREĆI PORAZ MLAĐIH PIONIRA.26.10.2016
U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražena rezultatom 45 - 22 od fizički dosta snažnijeg protivnika. Treći poraz iz isto toliko utakmica zabeležila je naša selekcija. Imamo problem kao i na prethodnim utakmicama sa defanzivnim skokom što protivnik koristi i kažnjava nas. Sve ekipe u ligi su dosta fizički dominantnije od naše, a pored toga tehničko-taktička potkovanost naših igrača nije na nekom visokom nivou što je uzrok mtri poraza iz isto toliko utakmica. Svesni smo i činjenica je da je naša ekipa mnogo mlađa od ostalih ali nećemo tražiti alibi nego pokušati da to nadomestimo radom na treningu. I pored poraza sa velikom razlikom naši dečaci su se borili, igrali pošteno utakmicu do kraja ali je protivnik u ovom trenutku zahvaljujući svojoj visini i snazi zasluženo pobedio utakmicu na čemu im čestitamo. Moglo se videti na ovoj utakmici za razliku od prethodnih dosta veće požrtvovanost naših igrača koji su se bacali za loptom, u određenim delovima utakmice prikazali odličnu igru što nas raduje i pokazuje da ova ekipa ima potencijala koji mora napornim radom i vremenom da ispliva na površinu. Nismo nezadovoljni igrom naše ekipe na ovoj utakmici, sigurno je da bi rezultat bio povoljniji po nas da su naši najbolji igrači bili raspoloženiji kada je šut u pitanju ali će i to sa vremenom sigurno doći na svoje. Nema razloga za brigu, treniramo i radimo dalje i čekamo sledećeg protivnika, možda i najbolju ekipu u grupi koja je trenutno bez poraza, K.K. FMP iz Beograda.

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 45 - 22
(16-06, 09-07, 08-05, 12-04)

Poeni: Lazar Milenović: 6, Luka Živadinović: 6, Nemanja Janković: 3, Vojin Jovanović: 2, Nikola Stojković: 2, Petar Luković: 2, Vojin Stepanović: 1.


:: AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI NA TERITORIJI GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC NASTAVLJENA I OVE GODINE.26.10.2016
Tabla BB Basket u Selo MladenovacNa inicijativu meštana Selo Mladenovca, a na zadovoljstvo svih sugrađana grada Mladenovca postavili smo našu košarkašku tablu na teren u Selo Mladenovcu i na taj način oživeli još jedno igralište i omogućili svim sugrađanima da se rekreiraju i igraju basket. Na ovaj način je nastavljena akcija koju smo započeli pre 6-7 godina i na taj način omogućili svim sugrađanima rekreaciju i igranje basketa. Vredi pomenuti da smo sve table koje smo postavili i sve terene koje smo ocrtali po novim Fiba pravilima uradili iz sopstvenih sredstava i bez dinara pomoći od bilo koga sa strane. Uskoro će na još jednom terenu u Mladenovcu biti ofarbane i renovirane table koje su ranije postavljene o čemu ćemo posetioce našeg sajta obavestiti. U zavisnosti od sredstava sigurno ćemo nastaviti ovu akciju. Ovim putem pozivamo sugrađane da nam se jave ukoliko imaju predloge gde postaviti table i na koje terene, a mi ćemo se truditi da im izađemo u susret u zavisnosti od sredstava koja nam budu na raspolaganju u tom trenutku...


:: PORAZI MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA U PRVA 2 KOLA NA POČETKU SEZONE 2016/2017.16.10.2016
Mlađi pioniri, K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 16.10.2016.MLAĐI PIONIRI (drugo kolo):

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda i poražena rezultatom 43 - 35. Za razliku od utakmice 1. kola ovu smo počeli dosta bolje, borbenije, angažovanije... a i kvalitet današnjeg protivnika je ispod nivoa protivnika sa kojim smo odigrali 1. kolo pa je samim tim i rezultat bio dosta bolji. Po prvi put ove sezone imamo više igrača koji su mlađi od onih čije je godište noseće u takmičenju pa je dosta prisutan strah i nesigurnost ali će verovatno iz utakmice u utakmicu to izgledati sve bolje i bolje. Druga petorka u pasareli nije bila na nivou prve pa je i rezultat u skladu sa tim bio. Imali smo rezultatski zaostatak na poluvremenu utakmice od 8 poena. Nismo uspeli u nastavku utakmice da pripretimo protivniku, naprotiv, protivnik je povećavao svoju razliku i u jednom trenutku imao i 16 poena prednosti. Nismo se predali, borili smo se ali na našu žalost samo smo uspeli da ublažimo poraz i na kraju izgubimo utakmicu sa 8 poena razlike. Dosta je to izgledalo bolje nego na prethodnoj utakmici. Igrači od kojih se očekuje dosta više još uvek se traže, nesigurni su i imaju manjka vere u sebe, ali smo sigurni da će to biti sve bolje i bolje... Svi igrači su dobili šansu da igraju i pokažu šta znaju. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima na borbenosti i igri ali u samo pojedinim delovima utakmice sa nadom da će ih ubuduće biti više...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 35 - 43
(07-09, 06-12, 06-12, 16-10)

Poeni: Nemanja Janković: 21, Petar Luković: 4, Vladimir Gojković: 4, Nikola Stojković: 4, Vukan Nešić: 2, Relja Glišić: 0, Mihajlo Živković: 0, Andrija Stojanović: 0, Nikola Šuša: 0, Vojin Jovanović: 0, Aleksandar Bajkić: 0, Luka Živadinović: 0.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI (prvo kolo):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Div Basket iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 64 - 10. Iako smo bili dosta oslabljeni i nekompletni, sigurno je da to nije uticalo na ishod utakmice jer je u ovom trenutku kvalitet očigledno na strani protivnika i sasvim zasluženo su pobedili. Od samog početka utakmice su vodili i iz minuta u minut povećavali svoju prednost i presingom koji je protivnički trener igrao svih 32 minuta utakmice demonstrirali svoju nadmoć i kvalitet u odnosu na našu ekipu. Nadigrali su nas u svim elementima igre. Sigurno je da i mi možemo više i sigurno ćemo to i pokazati u narednim utakmicama. Ono što zameramo našim igračima je nedostatak borbenosti na ovoj utakmici i bežanje od odgovornosti pojedinih igrača od kojih se očekuje da je preuzmu na sebe i u određenim trenutcima utakmice rešavaju određene situacije. Tek je početak sezone i sigurno ćemo iz utakmice u utakmicu napredovati svesni svog kvaliteta ove sezone koji nije na nivou od prethodnih godina ali isto tako svesni da se napornim radom može dosta toga prevazići i nadomestiti. I pored poraza sa velikom razlikom nema mesta nervozi i nekoj situaciji koja zabrinjava jer je sezona duga, tek je počela i sigurno nas očekuje još dosta i lepih i manje lepih trenutaka... Tigrovi glave gore...

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket - K.K. BB Basket 64 - 10
(16-02, 14-00, 23-08, 11-00)

Poeni: Vojin Stepanović: 2, Vladimir Gojković: 2, Danilo Pantić: 2, Aleksandar Bajkić: 2, Luka Živadinović: 2, Nikola Stojković: 0, Vukan Nešić: 0, Danilo Radenović: 0, Marko Živković: 0, Aleksandar Senić: 0, Lazar Milenković: 0.

____________________________________________________

PIONIRI (prvo kolo):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 14, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda i poražena rezultatom 75 - 71. Prva utakmica u sezoni pionirske selekcije obilovala je greškama na obe strane terena. Naša ekipa je još uvek nedovoljno uigrana, nenaviknuta na sistem koji pokušavamo da uspostavimo, pa su greške u ovom periodu i normalna stvar. Dosta smo nesigurno ušli u utakmicu koja je u prvoj četvrtini obilovala greškama u odbrani na obe strane, pa je usled takvog stanja i dosuđen veliki broj faulova. Dovoljno govori podatak da smo u prvoj četvrtini sve poene postigli sa linije slobodnog bacanja. Druga četvrtina je izgledala znatno bolje, prilagođavanjima u fazi odbrane uspeli smo da navedemo protivnika na veći broj grešaka nego u prethodnom periodu igre, pa je i samim tim rezultat bio značajno povoljniji. U istom maniru naša ekipa nastavlja da igra do samog kraja utakmice, međutim, stvar koja je bila presudna za prvi poraz ove sezone je nemogućnost kontrolisanja defanzivnog skoka. Protivnik nas je nadskočio u velikom broju slučajeva i tim dodatnim šutevima uspeli su da obezbede ključne poene, kada je ova utakmica u pitanju. Vredi pomenuti i sjajnu partiju kapitena, Obradović Vuka, koji je svojim umećem ekipu doveo nadomak preokreta u utakmici protiv kvalitetnog protivnika.
Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim momcima na borbenosti i želji koju su pokazali. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Pobednik 011 71 - 75
(14-22, 25-21, 17-22, 15-10)

Poeni: Vuk Obradović: 36, Andrija Martinović: 10, Mateja Tošaković: 9, Miloš Obradović: 6, Vojin Đorđević: 5, Pavle Aljošević: 3, Matija Macura: 2.

____________________________________________________

PIONIRI (drugo kolo):

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 14, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Sava iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 102 - 30. Kada se pogleda rezultat današnje utakmice komentar nije ni potreban, sve je jasno. Apsolutna dominacija protivnika u svim košarkaskim elementima viđena je danas. Sto se igre naše ekipe tiče, dosta je to još uvek nesigurno, neuigrano, a vreme nam je jedini lek za te bolesti. Ono što je zabrinjavajuće u celoj priči je ODNOS PREMA UTAKMICAMA koje se igraju kod kuće i na strani. Pioniri, Kadeti i Juniori su selekcije koje su izrazito domaćinske ekipe. Kod kuće igramo borbeno, srčano, sa puno želje. Dok je sa utakmicama na strani potpuno suprotna priča. Na današnjoj utakmici je naš najveci protivnik bio kolektivni nedostatak želje da se promeni stanje na terenu. Taj manjak borbenosti je nedopustiv i to je problem psihološke prirode koji moramo što pre da rešimo ili bar da ublazimo njegove efekte. Što se tehničko-taktičkih grešaka tiče, ponovo smo bili atletski inferiorni u odnosu na protivnika, što nije izgovor, ali se mora pomenuti, obzirom da smo bili ekstremno nadskakani u drugoj utakmici zaredom. Gotovo da nije prošao napad u kom protivnik promaši, a ne uhvati bar jedan ofanzivni skok. Protivnička ekipa je odlična ekipa, dobro obučena koja surovo kažnjava sve propuste u igri, a danas ih je kod nas bilo previše. Greške i probleme ćemo rešavati kroz treninge... Čestitke protivniku na pobedi i igri, a mi se okrećemo sledećoj utakmici sa nadom i željom da to bude mnogo mnogo bolje...

Rezultat utakmice: K.K. Sava - K.K. BB Basket 102 - 30
(22-08, 28-06, 31-12, 21-04)

Poeni: Vuk Obradović: 10, Filip Ilić: 8, Luka Gojković: 5, Milan Bjelić: 5, Andrija Martinović: 2.:: LEKARSKI PREGLEDI DECE - ČLANOVA KLUBA.29.09.2016
Lekarski pregledi 2016.Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 04.10.2016. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaška sekcija i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda. Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: OBAVEŠTENJE ZA TRENINGE U SUBOTU 10.09 I NEDELJU 11.09.09.09.2016
Obaveštavamo roditelje i igrače da će treninzi tokom vikenda (subota 10.09. i nedelja 11.09.) koji su trebali da se održe u sali O.Š. Sveti Sava biti održani u sali O.Š. Momčilo Živojinović. Razlog za to je zauzetost sale u kojoj se održava izložba i do sledećeg vikenda neće biti u funkciji. Takođe, treninzi kadetske i juniorske selekcije u utorak 13.09. i četvrtak 15.09. neće biti održani u toj sali, a trener će igračima naknadno javiti gde će ti treninzi biti održani. Ukoliko nam vremenski uslovi dozvole te treninge ćemo odraditi na nekom od otvorenih terena, ako ne, onda u sali O.Š. Momčilo Živojinović.

Raspored treninga za subotu 10.09. u sali O.Š. Momčilo Živojinović je sledeći:

- 10:00 - 11:00h Školica sporta
- 11:00 - 12:00h Mlađa škola košarke (dečaci i devojčice rođene 2008. godine i mlađi)
- 12:00 - 13:00h Starija škola košarke (dečaci rođeni 2006. i 2007. godine)
- 13:00 - 14:00h Devojčice (rođene 2005. godine i starije)
- 14:00 - 15:00h Mlađi pioniri (dečaci rođeni 2004. i 2005. godine)
- 15:00 - 16:00h Pioniri (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)
- 16:00 - 17:00h Kadeti (dečaci rođeni 2000. i 2001. godine)
- 17:00 - 18:00h Juniori (dečaci rođeni 1998. i 1999. godine)

Raspored treninga za nedeljuu 11.09. u sali O.Š. Momčilo Živojinović je sledeći:

- 11:00 - 12:00h Mlađa škola košarke (dečaci i devojčice rođene 2008. godine i mlađi)
- 12:00 - 13:00h Starija škola košarke (dečaci rođeni 2006. i 2007. godine)
- 13:00 - 14:00h Devojčice (rođene 2005. godine i starije)
- 14:00 - 15:30h Mlađi pioniri (dečaci rođeni 2004. i 2005. godine)
- 15:30 - 17:00h Pioniri (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)
- 17:00 - 18:30h Kadeti (dečaci rođeni 2000. i 2001. godine)
- 18:30 - 20:00h Juniori (dečaci rođeni 1998. i 1999. godine)


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U KOŠARKAŠKE SELEKCIJE.06.09.2016
Flajer za košarkašku sekcijuObaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da je počeo upis u naše košarkaške selekcije kluba (za decu uzrasta od 5 do 18 godina starosti). Kompletan raspored treninga ima na našem sajtu, a dodatne informacije deca i roditelji mogu dobiti na broj telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić - trener i predsednik kluba).


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLICU SPORTA.06.09.2016
Flajer za školicu sporta.Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da je počeo upis u našu školicu sporta (za decu uzrasta od 4 do 10 godina starosti). Mesto održavanja treninga je u sali O.Š. Momčilo Živojinović (mala sala internata), a termini su ponedeljak od 19:00 - 20:00h i subota od 10:00 - 11:00h. Dodatne informacije deca i roditelji mogu dobiti na broj telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić - trener i predsednik kluba).


:: RASPORED TRENINGA U SEZONI 2016/2017 OD 01.09.2016. GODINE31.08.2016
Komplatan raspored treninga, mesto održavanja sa satnicom po selekcijama se nalazi u nastavku teksta. U slučaju nekih promena blagovremeno ćemo obavestiti igrače i roditelje. Što se tiče treninga vikendom u sali O.Š. Sveti Sava, moguće su promene termina tj sigurno će biti promena kada krenu utakmice o čemu ćemo takođe blagovremeno obavestiti igrače i roditelje.

ŠKOLICA SPORTA (dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 10 godina):

- Ponedeljak od 19:00 - 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 10:00 - 11:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

MLAĐA ŠKOLICA KOŠARKE (dečaci rođeni 2008. godine i mlađi i devojčice rođene 2005. godine i mlađe):

- Sreda od 19:00 - 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 11:00 - 12:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Nedelja od 11:00 - 12:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

STARIJA ŠKOLICA KOŠARKE (dečaci rođeni 2006. i 2007. godine):

- Sreda od 20:00 - 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 12:00 - 13:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Nedelja od 12:00 - 13:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

DEVOJČICE (rođene 2004. godine i starije)

- Utorak od 21:00 - 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Sreda od 21:00 - 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 13:00 - 14:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Nedelja od 13:00 - 14:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

MLAĐI PIONIRI (dečaci rođeni 2004. i 2005. godine)

- Ponedeljak od 20:00 - 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Četvrtak od 21:00 - 22:30h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 14:00 - 15:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Nedelja od 14:00 - 15:00h (sala O.Š. Sveti Sava)

PIONIRI (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)

- Ponedeljak od 21:00 - 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Sreda od 22:00 - 23:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Petak od 21:00 - 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 15:30 - 17:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Nedelja od 15:30 - 17:00h (sala O.Š. Sveti Sava)

KADETI I JUNIORI (dečaci rođeni od 2001. do 1998. godine)

- Ponedeljak od 22:00 - 23:20h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Utorak od 22:00 - 23:20h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Četvrtak od 22:00 - 23:20h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Petak od 22:00 - 23:20h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Subota od 17:00 - 19:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Nedelja od 17:00 - 19:00h (sala O.Š. Sveti Sava)


:: RASPORED TRENINGA DO 01.09.2016.26.08.2016
SUBOTA 27.08.2016. (Treninzi u velikoj sali sportskog centra):

- Pioniri, kadeti i juniori od 10:30h - 12:30h
- Devojčice i mlađi pioniri od 12:00h - 13:45h

NEDELJA 28.08.2016. - SLOBODAN DAN

PONEDELJAK 29.08.2016. (Treninzi u sali O.Š. Sveti Sava)

- Devojčice i mlađi pioniri od 10:00h - 11:30h
- Pioniri, kadeti i juniori od 11:30h - 13:30h

UTORAK 30.08.2016. (Treninzi u sali O.Š. Sveti Sava)

- Devojčice i mlađi pioniri od 10:00h - 11:30h
- Pioniri, kadeti i juniori od 11:30h - 13:30h


SREDA 31.08.2016. (Treninzi u sali O.Š. Sveti Sava)

- Devojčice i mlađi pioniri od 10:00h - 11:30h
- Pioniri, kadeti i juniori od 11:30h - 13:30h

Blagovremeno ćemo obavestiti decu i roditelje o satnici i mestu održavanja treninga od 01.09. kada krene školska godina.


:: OKUPLJANJE I POČETAK PRIPREMA ZA SEZONU 2016/2017.14.08.2016
U ponedeljak 15.08.2016. godine u 14:00h u velikoj hali sportskog centra u Mladenovcu će biti okupljanje igrača i prvi trening u sklopu priprema za takmičarsku sezonu 2016/2017. Na prvi trening i uopšte pripreme, treba da dođu svi igrači rođeni 2005. godine i stariji. Igrači rođeni 2006. godine i mlađi (školice košarke i školica sporta) sa treninzima kreću od 01.09.2016. godine o čemu ćemo naknadno obavestiti igrače i roditelje. Pripreme će se održavati u Mladenovcu kombinovano sa treninzima na otvorenom i u sali. Igračima će na sastanku biti prezentovan kompletno plan i program priprema. Detaljno, raspored (mesto i održavanje) treninga će biti uskoro na klupskom sajtu. Ove godine nam je u planu da prijavimo sve takmičarske selekcije što će u velikoj meri zavisiti od brojnog stanja dece, tačnije, za takmičenje će biće prijavljene one selekcije čije brojno stanje ispunjava uslov da ima najmanje 20 igrača po selekciji. Što se tiče muških selekcija, u planu nam je da prijavimo:

- Mlađi pionir (dečaci rođeni 2004. i 2005. godine)
- Pioniri (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)
- Kadeti (dečaci rođeni 2000. i 2001. godine)
- Juniori (dečaci rođeni 1998. i 1999. godine)

Što se tiče ženskih selekcija, u planu nam je da prijavimo:

- Kadetkinje (devojčice rođene 2001. i 2002. godine)
- Pionirke ukoliko brojno stanje to bude dozvoljavalo (devojčice rođene 2003. godine i mlađe).

Pored njih u planu nam je da omasovimo i ženske školice košarke (devojčice rođene 2005. godine i mlađe). Što se tiče i muških i ženskih školica košarke kada je takmičenje u pitanju, njih kao i do sada očekuju mini basket turniri jer nemaju organizovano takmičenje u okviru lige.
Za dodatne informacije, roditeljima i igračima stojimo na raspolaganju...Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.